perjantai 9. tammikuuta 2009

Pikasta juttua (mm. Mäkkiksestä ; )

MacGyver 7. kauden dvd-boksin pitäisi ilmestyä n. kahden kuukauden päästä. Ja tätähän odotetaan! Mikäli siis todellakin laatikosta löytyy bonarina ne 2 tv-leffaa vuodelta 95. Niiden katsomista odotellut pitkään...

Ja pistetääs vielä lista Murdocin ilkeimmistä tempuista, hän on siis mäkkiksen arkkivihollinen ja mukana jokaisella kaudella. (Seitsemättä jaksoa en vielä ole nähnyt, joten se jää ulos listalta.)

5. Odotti MacGyveria singon kanssa maantiellä ja ampui vastaan ajavaa Mäkkistä. Ilkeää, etten sanoisi.
Kausi 6, jakso 123: Strictly Business

4. Esiintyi MacGyverina ja väitti macin olevan Murdoc. Onnistui tämän kavaluuden avulla lähes tappamaan muistinsa menettäneen Macin.
Kausi 6, jakso 123: Strictly Business

3. Jahtasi Macia ja Pete Thortonia autoromuttamolla ja lähes litisti heidät kuoliaaksi autonromun sisälle.
Kausi 2, jakso 40: Partners

2. Miinoitti poistumistien erämökiltä ja hyökkäsi mökkiin liekinheittimen kanssa. Tämä on yksi parhaiten mieleeni jääneistä MacGyver-kohtauksista.
Kausi 3, jakso 52: The Widowmaker

1. Teki ovelan ansan, jossa MacGyverin olisi valittava oman tai Pete Thortonin hengen väliltä. Joko Mac itse rutistuisi kuoliaaksi tai Pete putoaisi häkissä veteen. Tämä oli melko nerokkaasti toteutettu ansa, mutta ylläri ylläri mäkkis selvisi, Peten avustuksella, tästäkin.
Kausi 4, jakso 73: Cleo Rocks

Nämä nyt tulivat ensimäisenä mieleen. Ensimmäinen Murdoc-jakso oli sekin hyvä, mutta en oikein muista kunnolla sen tapahtumia. Pitäisi kai katsoa uudelleen : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti